NOVOSTI - KLER Opštine Vrbas

Ugovor o dodeli sredstava za učešće u sufinansiranju projekata koji se finansiraju iz fondova Evropske unije u 2014. godini

Ugovorom o dodeli sredstava za učešće u sufinansiranju projekata koji se finansiraju iz fondova Evropske unije u 2014. godini, zaključenim između Pokrajinskog sekretarijata za finansije – Vlade Autonomne Pokrajine Vojvodine i Opštine Vrbas u okviru Javnog konkursa za dodelu sredstava Pokrajinskog sekretarijata za finansije u 2014. godini za učešće u sufinansiranju projekata koji se finansiraju iz fondova Evropske unije, opštini Vrbas su dodeljena bespovratna sredstva u iznosu od 10.000,00 evra u dinarskoj protivvrednosti od 1.166.150,00 dinara, namenjena za potrebe učešća u sufinansiranju aktivnosti iz Projekta „Poboljšanje uslova života interno raseljenih i izbeglih lica na teritoriji Opštine Vrbas“, po programu „EuropeAid/13493/L/ACT/RS“; „IPA/2013/7“.

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj opštine Vrbas, je u ime opštine Vrbas, pripremila i kompletirala celokupnu projektnu dokumentaciju i podnela prijavu na predmetni Javni konkurs za dodelu sredstava Pokrajinskog sekretarijata za finansije u 2014. godini za učešće u sufinansiranju projekata koji se finansiraju iz fondova Evropske unije.